(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Contactează-ne

Sunt mai multe modalități prin care poți lua legătura cu noi, pentru a face o rezervare sau adresa întrebări referitoare la serviciile noastre de transport. Ți le prezentăm pe toate mai jos. Rămâne la alegerea ta pe care o vei folosi.

Sună gratuit

Telefonic, în 5 minute

Pentru ușurință, poți accesa site-ul de pe telefonul mobil și folosi butonul

                                                        pentru a ne apela și realiza o rezervare / adresa o întrebare. Sau poți forma manual numărul de telefon (+40) 0743 304 105 și iniția convorbirea cu unul din agenții noștri telefonici.

A smartphone with the Safe Travel website on its screen

Te contactăm noi

Dă-ne un mesaj cu intenția ta

Folosește formularul alăturat pentru a ne trimite datele necesare unei rezervări și noi te vom contacta pentru a stabili ultimele detalii și pentru a finaliza rezervarea. Sau poți să ne trimiți o întrebare despre serviciile noastre. Noi îți vom răspunde.

Întrebări și răspunsuri

Întrebări comune

Transportați de la adresă la adresă?

În afara țării, transportăm direct la adresa și preluăm de la adresa clientului, fără taxe suplimentare. Însă preluarea din și transportul în România au loc de la locații specifice orașului tău. Acestea îți sunt transmise în momentul rezervării.

În ce monedă pot achita biletul?

Poți achita contravaloarea biletului în moneda de circulatie a țării în care vrei să călătorești (LIRE, EURO, SEK, NOK, etc) sau în LEI, la cursul BNR al zilei plecării. Poți face asta prin transfer bancar sau cash, la urcarea in autovehicul.

La ce ore au loc plecările ?

Dat fiind că ora preluării este afectată de condițiile și factorii drumului, aceasta este ușor influențată. Din acest motiv ora plecării îți este transmisă în cadrul rezervării iar eventualele modificări îți vor fi transmise cu o zi înainte de plecare, împreună cu confirmarea călătoriei.

Pot anula rezervarea ?

Cu siguranță, poți anula rezervarea cu 72-48 de ore înainte de plecare. Pe deasupra, anularea unei rezervări este gratuită, precum a fost și întocmirea rezervării în primul rand.

Locație

Iasi

Telefon

(+40) 0743 304 105

Whatsapp

0743 304 105

Email

safe.travel20@gmail.com

Între orele :

07:00 – 23:00

Trimite un mesaj