(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Colete Romania Italia

Coletarie Romania Italia la cele mai mici preturi , doar la SAFE TRAVEL . Cele mai bune servicii iti stau la dispozitie . Livrari la adresa pe tot teritoriul Italiei .

Alege siguranta, alege punctualitatea, alege SAFE TRAVEL

Livrare la adresa

Oferim servicii de coletarie direct la adresa in Italia, la cele mai bune preturi. Profesionalismul se naste din experienta. 

Minim 20kg

Coletele de pana in si inclusiv 20 kg au pretul stabil de 30 LIRE. Coletele care depasesc aceasta greutate vor fi taxate cu 1,5 LIRE per kilogram.

Servicii profesionale

Daca vrei sa trimiti un colet in care se afla obiecte fragile , spune-ne si noi il vom trata cu cea mai mare grija .

Servicii de Coletarie Romania Italia disponibile in toata tara

SAFE TRAVEL iti pune la dispozitie servicii de coletarie Romania Italia , indiferent de orasul din care il trimiti si orasul in care trebuie sa ajunga .

Apeleaza la serviciile noastre de coletarie Romania Italia pentru a-ti trimite coletul tau iar acesta va ajunge la destinatie : in cele mai bune conditii , la cele mai mici preturi , si in cel mai scurt interval de timp posibil .

Asiguram aceste servicii de mult timp si aceasta experienta ne-a dezvoltat profesionalismul , de care vei putea beneficia si tu , daca vei opta pentru serviciile noastre de tranport colete Romania Italia .

Iti oferim serviciile noastre de transport colete Romania Scotia la cele mai mici preturi de pe piata. Iti livram pachetul direct la adresa, avand cea mai mare grija de acesta, pentru a nu-i deteriora continutul. Durata aproximativa a livrarii se situeaza intre doua si trei zile, astfel ca acesta va ajunge foarte repede la destinatie.

Sa spunem ca ai un colet pe care vrei sa il trimiti in Italia. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa gasesti o firma care sa ti-l preia si sa se ocupe de livrarea acestuia. Printre multele firme pe care le-ai putea alege ne gasesti si pe noi, si iti dai seama ca SAFE TRAVEL este cea mai buna alegere pe care ai putea-o face. 

Daca coletele ar vorbi , ar alege SAFE TRAVEL !

Coletarie Romania Italia la cele mai mici preturi : pentru doar 30 EURO poti trimite in Italia colete de si pana in 20 kilograme . Coletele de peste 20 kilograme vor fi taxate cu 1.5 EURO per kilogram . Indiferent de greutate , coletele tale vor fi tratate cu aceeasi atentie si grija de catre angajatii nostri ai ramurii de coletarie Romania Italia .

Coletarie Romania Italia – Servicii bazate pe respect

Daca SAFE TRAVEL iti respecta toate drepturile atunci cand iti ofera servicile sale de transport colete Romania Italia , la randul sau , compania se asteapta ca si tu sa iti respecti indatoririle atunci cand vrei sa ne folosesti serviciile de coletarie Romania Italia .
Ca si expeditor , tie iti revin responsabilitatile ambalarii coletului in functie de continutul acestuia si inscrierii datelor complete ale destinatarului – nume , prenume , numar de telefon si adresa sa completa .

Este interzisa livrarea :

– armelor de orice natura ;

– substantelor inflamabile ;

– alcoolului netimbrat si tigarilor ( peste limita impusa de UE ) ;

– substantelor etnobotanice sau/si stupefiante ;

– substantelor si produselor interzise prin lege de tarile prin care va trece coletul .

Pentru mai multe detalii privitoare la indatoririle , drepturile si substantele interzise incluse in cadrul serviciilor noastre de coletarie Romania Italia , contactati-ne la numarul de telefon 0743 304 105 , la adresa de email safetravel20@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact din josul paginii .

Contacteaza-ne

Sediu

Pascani , Cod Postal 705200
Complex Comercial , Strada Garii

 

Telefon

(+40) 0743 304 105

Open chat