(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Colete Romania Olanda

Coletarie Romania Olanda la preturi de neegalat . Numai la SAFE TRAVEL . Cele mai bune servicii la cele mai accesibile preturi . Livrari la adresa pe tot teritoriul Olandei .

Alege punctualitatea, alege siguranta, alege SAFE TRAVEL

Livrare la adresa

Oferim servicii de coletarie direct la adresa in Olanda, la cele mai bune preturi. Profesionalismul se naste din experienta.

Minim 20kg

Coletele de pana in si inclusiv 20 kg au pretul stabil de 30 EURO. Coletele care depasesc aceasta greutate vor fi taxate cu 1,5 EURO per kilogram.

Servicii profesionale

Daca vrei sa trimiti un colet in care se afla obiecte fragile, spune-ne si noi il vom trata cu cea mai mare grija.

Coletarie Romania Olanda

SAFE TRAVEL iti pune la dispozitie servicii de coletarie Romania Olanda, indiferent de orasul din care il trimiti si orasul in care trebuie sa ajunga.

Apeleaza la serviciile noastre de coletarie Romania Olanda pentru a-ti trimite coletul tau iar acesta va ajunge la destinatie: in cele mai bune conditii, la cele mai mici preturi, si in cel mai scurt interval de timp posibil.

Asiguram aceste servicii de mult timp si aceasta experienta ne-a dezvoltat profesionalismul, de care vei putea beneficia si tu, daca vei opta pentru serviciile noastre de tranport colete Romania Olanda.

Sa spunem ca ai un colet pe care vrei sa il trimiti in Olanda. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa gasesti o firma care sa ti-l preia si sa se ocupe de livrarea acestuia. Printre multele firme pe care le-ai putea alege ne gasesti si pe noi, si iti dai seama ca SAFE TRAVEL este cea mai buna alegere pe care ai putea-o face. 

Iti oferim serviciile noastre de transport colete Romania Olanda la cele mai mici preturi de pe piata. Iti livram pachetul direct la adresa, avand cea mai mare grija de acesta, pentru a nu-i deteriora continutul. Durata aproximativa a livrarii se situeaza intre doua si trei zile, astfel ca acesta va ajunge foarte repede la destinatie.

Daca coletele ar vorbi , ar alege SAFE TRAVEL !

Coletarie Romania Olanda la cele mai mici preturi : pentru doar 30 EURO poti trimite in Anglia colete de si pana in 20 kilograme . Coletele de peste 20 kilograme vor fi taxate cu 1.5 EURO per kilogram . Indiferent de greutate , coletele tale vor fi tratate cu aceeasi atentie si grija de catre angajatii nostri ai ramurii de coletarie Romania Olanda .

Coletarie Romania Olanda – Servicii bazate pe respect

Daca SAFE TRAVEL iti respecta toate drepturile atunci cand iti ofera servicile sale de transport colete Romania Olanda, la randul sau, compania se asteapta ca si tu sa iti respecti indatoririle atunci cand vrei sa ne folosesti serviciile de coletarie Romania Olanda.
Ca si expeditor, tie iti revin responsabilitatile ambalarii coletului in functie de continutul acestuia si inscrierii datelor complete ale destinatarului – nume si prenume, numar de telefon si adresa sa completa.

Este interzisa livrarea :

– armelor de orice natura ;

– substantelor inflamabile ;

– alcoolului netimbrat si tigarilor ( peste limita impusa de UE ) ;

– substantelor etnobotanice sau/si stupefiante ;

– substantelor si produselor interzise prin lege de tarile prin care va trece coletul .

Pentru mai multe detalii privitoare la indatoririle , drepturile si substantele interzise incluse in cadrul serviciilor noastre de coletarie Romania Olanda , contactati-ne la numarul de telefon 0743 304 105 , la adresa de email safetravel20@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact din josul paginii .

Contacteaza-ne

Sediu

Pascani , Cod Postal 705200
Complex Comercial , Strada Garii

 

Telefon

(+40) 0743 304 105

Open chat