(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Persoane Iași Sandefjord

Îți oferim servicii de calitate de transport persoane Iași Sandefjord, pentru un preț avantajos. Rezervă chiar acum și profită de avantajele pe care ți le oferim.

Transport Persoane Iasi Oslo
Transport Persoane Oslo Iasi

Livrare la adresă

Te ducem direct la adresa din Sandefjord, fără adaosuri.

45 de Kg Gratuite

La rezervarea unui bilet, primești 45 de kg gratuite la bagajul de mână.

O masa caldă, la alegere

Primești o masă caldă, la alegere, indiferent de traseul ales.

Wi-fi gratuit în călătorie

Ai acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei.

Prețul unei bilet
Transport Persoane Iași Sandefjord

În schimbul unei sume de 250 Euro poți achiziționa bilete pentru o cursa Iași Sandefjord. Contactează-ne acum și poți pleca chiar săptămâna aceasta! Poți plăti biletul prin transfer bancar sau la urcarea în autocar, fie în EURO, fie în RON la cursul BNR al zilei respective. Pentru grupuri mai mari, este necesară plata în avans.

Program

Transport Persoane Iași Sandefjord

Asigurăm servicii săptămânale de transport persoane Iași Sandefjord, în ziua de :

MIERCURI

Poți suna în orice zi a săptămânii pentru a-ți face rezervare. Noi îți stăm la dispoziție.

Retur – Program

Dorești să te întorci acasă? În cazul ăsta avem vești bune pentru tine. Organizăm plecări din Sandefjord în ziua de :

DUMINICĂ

Apelează și rezervă chiar acum.

Rezervarea unui bilet

Rezervare bilete - Transport Persoane Iasi Oslo

Pentru a rezerva un bilet, trebuie doar să ne contactezi unul din operatori. O poți face fie prin intermediul formularului de la sfârșitul paginii, fie folosind numărul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel telefonic sau Whatsapp, fie trimitand un mail către adresa noastră safe.travel20@gmail.com. După acest pas, îți vor fi comunicate detaliile următoarelor curse și tu trebuie doar să o alegi pe cea mai potrivită ție.

Întrebări frecvent adresate Transport Persoane Iași Sandefjord

Aici poți găsi cele mai frecvent adresate întrebări de către clienții noștri, însoțite de răspunsurile lor.
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Cât durează călătoria ?
Durata medie a unei călătorii este de 48 – 72 de ore. Am calculat această durată folosind cursele noastre anterioare dar ținând cont și de factorii care nu țin de noi – vreme, infrastructură, trafic și controale vamale.
Ajungeți doar în Sandefjord?

Firma noastră, Safe-Travel, acoperă parțial această țară și integral România. Așadar, noi vă putem duce în marea parte a Norvegiei. Fie că vorbim despre Sandefjord sau alt oraș mare, noi vom încerca să vă ajutăm.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Este spațios vehiculul?
Da. Flota noastră de autoturisme este formată fie din autovehicule noi, fie din autovehicule modernizate. Ne dorim să nu duceți nici o lipsă pe durata călătoriei. Conexiune la internet, spațiu la picioare sau aer condiționat, noi vi le punem la dispoziție.

Vrei să afli și mai multe detalii? Fie că ești in căutarea unei traseu, a unor informații despre livrarea coletului tău sau a unor oferte, noi îți răspundem la orice întrebare. Contactează-ne la numărul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel sau Whatsapp, pe pagina noastră de Facebook, la adresa de gmail safetravel20@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact alăturat.

Open chat