(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com
Transport Anglia

Transport Persoane Romania Anglia

Servicii de Transport Persoane Romania Anglia la cele mai bune preturi. Curse zilnice, direct la adresa.

Avantajele serviciilor furnizate de noi

Transport la adresa

Te ducem direct la destinatia aleasa din Anglia, la cel mai bun pret.

Conditii excelente

Autovehicule noi si modernizate, pe toate rutele oferite de catre Safe-Travel.

40 de kg gratuite

Rezerva-ti un bilet si primesti 40 de kg la bagajul de mana, incluse in pret.

Reduceri

Pret redus pentru grupuri de minim 5 persoane, copii sub 5 ani si curse tur-retur.

Ne angajam sa iti asiguram bilete ieftine de autocar si autobuz, indiferent de destinatia din Anglia aleasa.

Experienta personalului, capatata in urma unei lungi perioade de activitate in acest domeniu, iti garanteaza profesionalismul nostru.

Pretul unei curse

Noi iti oferim bilete pentru curse in Anglia la cele mai bune preturi. Incepand cu suma de 100 de LIRE, si tu poti ajunge la destinatie, chiar azi! Poti plati biletul prin transfer bancar dar si la urcarea in autocar, fie in LIRE, fie in RON la cursul BNR al zilei respective. Plata in avans se face doar pentru grupurile mari.

Rezervare Bilet

Luni

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

Duminica

Programul plecarilor

Ca sa iti aratam ca ne pasa, iti punem la dispozitie serviciile noastre de Transport Persoane Romania Anglia zilnic! Tie nu-ti ramane decat sa alegi ziua potrivita nevoilor tale si sa iti rezervi biletul.

Curse cu retur

La acelasi pret ca si turul, ba chiar redus la achizionarea impreuna cu acesta, iti oferim curse din Anglia in Romania, in urmatoarele zile ale saptamanii:

Luni

Miercuri

Sambata

Duminica

Rezervari bilete – Transport persoane Romania Anglia

Pentru a rezerva un bilet , trebuie doar sa ne contactezi operatorii telefonici. O poti face fie prin intermediul formularului de la sfarsitul paginii, fie folosind numarul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel telefonic sau Whatsapp, fie trimitand un mail catre adresa noastra safe.travel20@gmail.com. Dupa acest pas, iti vor fi comunicate detaliile urmatoarelor curse si tu trebuie doar sa o alegi pe cea mai potrivita tie. In ziua precedenta plecarii, vei fi apelat de catre soferul cursei si ti se vor aduce la cunostinta ultimele informatii privitoare la ora si locatia exacte a plecarii.

Transport Persoane Romania Anglia, direct la adresa!

Acoperim toate orasele mari din Anglia dar, la cererea ta, te punem duce si in locuri mai inaccesibile. Asadar, chiar daca destinatia ta nu apare in lista, noi suntem dispusi sa te ajutam. Contacteaza-ne si noi vom avea grija de problema ta.

 

Contacteaza-ne acum

Sediu

Iasi

Telefon

(+40) 0743 304 105