(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Persoane Romania Danemarca

Calatorie Danemarca

Doar la Safe-Travel, servicii de Transport Persoane Romania Danemarca la preturi de neegalat. Plecari si intoarceri saptamanale.

Avantajele serviciilor noastre de Transport Persoane Romania Danemarca

Transport la adresa

Te ducem direct la destinatia aleasa din Danemarca, la un super pret .

Conditii excelente

Autovehicule noi si modernizate, pe toate rutele oferite de catre Safe-Travel.

50 de kg gratuite

Rezerva-ti un bilet si primesti 50 de kg la bagajul de mana, incluse in pret.

Wi-fi gratuit

Ai acces gratuit la internet pe durata calatoriei. Ramai   conectat cu cei dragi.

O masa calda

Primesti o masa calda, la alegere, indiferent de traseul ales.

Reduceri

Pret redus pentru grupuri de minim 5 persoane, copii sub 5 ani si curse tur-retur.

Cumparare Bilet

Pretul unei curse

Noi iti tranzactionam bilete pentru curse in Danemarca la cele mai bune preturi. Pentru suma de doar 150 de EURO, poti pleca chiar saptamana aceasta! Vei putea achita biletul prin transfer bancar dar si la urcarea in autocar, fie in EURO, fie in RON la cursul BNR al zilei respective. Este necesara plata in avans pentru grupurile mari.

Program – Curse Tur

Pentru a satisface numarul mare de clienti cu care ne confruntam, noi iti punem la dispozitie serviciile noastre saptamanal. Doar alege ziua potrivita nevoilor tale si rezerva-ti biletul.

Duminica

Marti

Curse Retur – Program

Pentru a ne asigura ca ajungi si acasa in aceeasi siguranta in care ai plecat, iti oferim si o cursa Danemarca Romania o data pe saptamana.

Rezervari bilete – Transport persoane Romania Danemarca

Pentru a rezerva un bilet, trebuie doar sa ne contactezi operatorii telefonici. O poti face fie prin intermediul formularului de la sfarsitul paginii, fie folosind numarul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel telefonic sau Whatsapp, fie trimitand un mail catre adresa noastra safe.travel20@gmail.com. Dupa acest pas, iti vor fi comunicate detaliile urmatoarelor curse si tu trebuie doar sa o alegi cea mai potrivita tie. In ziua precedenta plecarii, vei fi apelat de catre soferul cursei tale si ti se vor aduce la cunostinta ultimele informatii privitoare la ora si locatia exacte a plecarii.

Transport persoane Romania Danemarca – direct la adresa !

Indiferent de destinatia aleasa de tine, noi te ducem la destinatie. Chiar daca aceasta nu apare in lista de mai jos, noi suntem dispusi sa te ajutam. Tu trebuie doar sa ne contactezi si iti vom comunica detaliile calatoriei. Rezerva-ti un bilet chiar acum!

Contacteaza-ne

Sediu :

Iasi

Telefon :

(+40) 0743 304 105