(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Persoane Romania Elvetia

Travel - Elvetia

Noi iti asiguram servicii de Transport Persoane Romania Elvetia de cea mai inalta calitate, pentru preturi mici. Curse tur-retur saptamanale.

Transport Persoane Romania Elvetia – Bonusuri

Transport la adresa

Te ducem direct la destinatia aleasa din Elvetia, la acelasi pret grozav.

Conditii excelente

Autovehicule noi si modernizate, pe toate rutele oferite de catre Safe-Travel.

50 de kg gratuite

Rezerva-ti un bilet si primesti 50 de kg la bagajul de mana, incluse in pret.

Wi-fi gratuit

Ai acces gratuit la internet pe durata calatoriei. Ramai   conectat cu cei dragi.

O masa calda

Primesti o masa calda, la alegere, indiferent de traseul ales.

Reduceri

Pret redus pentru grupuri de minim 5 persoane, copii sub 5 ani si curse tur-retur.

Pret Bilete

Pretul unei curse

Noi iti vindem bilete la cel mai bun pret. Pentru doar 150 de EURO pleci in Elvetia chiar saptamana aceasta! Vei putea achita biletul prin transfer bancar dar si la urcarea in autocar, fie in EURO, fie in RON la cursul BNR al zilei respective. Plata in avans este necesara pentru grupurile mari.

Plecari – Program

Pentru ca ne pasa de tine, iti punem la dispozitie serviciile noastre saptamanal. Alege cea mai potrivita zi pentru tine, rezerva-ti biletul si fa-ti bagajul. Nu mai astepta!

Miercuri

Sambata

Marti

Vineri

Intoarceri – Program

Ne dorim ca tu sa te intorci acasa la cei dragi in aceleasi conditii superioare in care ai plecat. De aceea repartizam saptamanal masini in Elvetia, pentru curse de tip Retur.

Rezervari bilete – Transport Persoane Romania Elvetia

Pentru a rezerva un bilet de autocar pe una din cursele spre Elvetia, contacteaza-ne operatorii fie folosind un apel telefonic la numarul de telefon (+40) 0743 304 105, fie cu Whatsapp sau Messenger, avand la dispozitie butoanele din coltul stanga-jos al ecranului, fie cu formularul din finalul paginii. Dupa ce ai luat legatura cu unul din operatorii nostri, poti discuta despre data si locatia plecarii si iti poti finaliza rezervarea biletului.

Plecarile sunt saptamanale si urcarea in autocar se face din oricare mare oras al Romaniei.

Te ducem la adresa – Transport Persoane Romania Elvetia

Alege-ne si iti oferim servicii complete la cele mai bune preturi. Indiferent ca tu vrei sa ajungi in unul din marele orase a tarii sau intr-o locatie ceva mai retrasa, noi te ducem acolo!

Pe cand detalii despre cele mai cautate orase ale Elvetiei se gasesc in lista de mai jos, pentru destinatia ta care nu apare in lista, trebui sa ne contactezi telefonic pentru a afla date specifice acestei adrese. Apeleaza-ne acum, la (+40) 0743 304 105!

Contacteaza-ne