(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Persoane Romania Germania

Transport Germania

Transport Persoane Romania Germania, in cele mai bune conditii, la preturi extraordinare. Plecari si intoarceri zilnice.

Transport Persoane Romania Germania – Avantaje

Transport la adresa

Te ducem direct in fata usii in Germania, la acelasi pret.

Conditii excelente

Autovehicule noi si modernizate, pe toate rutele oferite de catre Safe-Travel.

50 de kg gratuite

Rezerva-ti un bilet si primesti 50 de kg la bagajul de mana, incluse in pret.

Wi-fi gratuit

Ai acces gratuit la internet pe durata calatoriei. Ramai   conectat cu cei dragi.

O masa calda

Primesti o masa calda, la alegere, indiferent de traseul ales.

Reduceri

Pret redus pentru grupuri de minim 5 persoane, copii sub 5 ani si curse tur-retur.

Vrei sa cumperi bilete ieftine de autocar sau autobuz catre Germania? Apeleaza la noi!

Vechimea in acest domeniu de activitate ne-a dezvoltat profesionalismul, astfel ca iti oferim servicii de o calitate exceptionala.

Vanzare Bilete

Preturi

Pentru o suma cuprinsa intre doar 100 si 120 de EURO, noi iti oferim curse zilnice in Germania. Contacteaza-ne acum si poti pleca chiar azi! Poti plati biletul prin transfer bancar dar si la urcarea in autocar, fie in EURO, fie in RON la cursul BNR al zilei respective. Pentru grupuri mari, este necesara plata in avans.

Program | Tur-Retur

Pentru a satisface numarul mare de clienti, noi iti punem la dispozitie serviciile noastre zilnic. Doar decide-te asupra zilei si rezerva-ti acum biletul.

De Luni …

… pana Duminica

Rezervari bilete – Transport persoane Romania Germania

Pentru a rezerva un bilet, trebuie doar sa ne contactezi operatorii telefonici. O poti face fie prin intermediul formularului de la sfarsitul paginii, fie folosind numarul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel telefonic sau Whatsapp, fie trimitand un mail catre adresa noastra safe.travel20@gmail.com. Dupa acest pas, iti vor fi comunicate detaliile urmatoarelor curse si tu trebuie doar sa o alegi cea mai potrivita tie. In ziua precedenta plecarii, vei fi apelat de catre soferul cursei tale si ti se vor aduce la cunostinta ultimele informatii privitoare la ora si locatia exacte a plecarii.

Transport Persoane Romania Germania – direct la adresa !

Alege compania noastra si noi iti vom oferi servicii complete de transport, la cele mai bune preturi, catre orice destinatie din Germania.

Mai jos apare o lista cu cele mai cautate orase. Chiar daca destinatia ta nu apare in aceasta lista, nu-ti face griji. Noi dorim sa te ajutam. Contacteaza-ne telefonic la (+40) 0743 304 105 si iti vom rezolva problema.

Contacteaza-ne acum

Telefon

(+40) 0743 304 105

Open chat