(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com
Transport Irlanda

Transport Persoane Romania Irlanda

Asiguram operatiuni de Transport Persoane Romania Irlanda la super preturi. Plecari saptamanale, pentru conditii sporite.

Bonusuri – Transport Persoane Romania Irlanda

Transport la adresa

Te ducem direct la destinatia aleasa din Irlanda, la preturi nemaipomenite.

Conditii excelente

Autovehicule noi si modernizate, pe toate rutele oferite de catre Safe-Travel.

50 de kg gratuite

Rezerva-ti un bilet si primesti 50 de kg la bagajul de mana, incluse in pret.

Wi-fi gratuit

Ai acces gratuit la internet pe durata calatoriei. Ramai   conectat cu cei dragi.

O masa calda

Primesti o masa calda, la alegere, indiferent de traseul ales.

Reduceri

Pret redus pentru grupuri de minim 5 persoane, copii sub 5 ani si curse tur-retur.

Pretul unei curse

Pentru suma de doar 140 de EURO pleci in Irlanda chiar saptamana aceasta! Poti achita biletul prin transfer bancar dar si la urcarea in autocar, fie in EURO, fie in RON la cursul BNR al zilei respective. Plata in avans este necesara doar in cazul grupurilor mari de persoane.

Cumparare Bilete

Plecari :

Miercuri

Intoarceri :

Sambata

Program

Pentru ca ne pasa, iti punem la dispozitie serviciile noastre saptamanal! Tie nu trebuie decat sa iti rezervi biletul si sa iti faci bagajul. Nu mai astepta, rezerva-ti un bilet spre Irlanda chiar acum!

Rezervari bilete – Transport persoane Romania Irlanda

Pentru a cumpara unul, trebuie doar sa ne contactezi operatorii telefonici. O poti face fie prin intermediul formularului de la sfarsitul paginii, fie folosind numarul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel telefonic sau Whatsapp, fie trimitand un mail catre adresa noastra safe.travel20@gmail.com. Dupa acest pas, iti vor fi comunicate detaliile urmatoarelor curse iar in ziua precedenta plecarii, vei fi apelat de catre soferul cursei si ti se vor aduce la cunostinta ultimele informatii privitoare la ora si locatia exacte a plecarii.

Transport persoane Romania Irlanda direct la adresa!

Acoperim integral teritoriul Irlandei si am conceput o lista cu cele mai cautate orase, pe care o gasesti mai jos. Indiferent daca destinatia ta apare sau nu in aceasta lista, este foarte probabil ca noi sa o acoperim si pe ea. Cum noi suntem dispusi sa te ajutam, contacteaza-ne si vom face tot ce ne sta in putinta ca tu sa ajungi acolo.

Contacteaza-ne

Sediu :

Iasi

Telefon :

(+40) 0743 304 105