(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Persoane Romania Italia

Curse Italia

Servicii de Transport Persoane Romania Italia in cele mai bune conditii, direct la adresa, la cele mai bune preturi. Plecari saptamanale.

Transport Persoane Romania Italia – Bonusuri

Transport la adresa

Te luam de acasa si te ducem direct la destinatia din Italia, la acelasi pret.

Conditii excelente

Autovehicule noi si modernizate, pe toate rutele oferite de catre Safe-Travel.

50 de kg gratuite

Rezerva-ti un bilet si primesti 50 de kg la bagajul de mana, incluse in pret.

Wi-fi gratuit

Ai acces gratuit la internet pe durata calatoriei. Ramai   conectat cu cei dragi.

O masa calda

Primesti o masa calda, la alegere, indiferent de traseul ales.

Reduceri

Pret redus pentru grupuri de minim 5 persoane, copii sub 5 ani si curse tur-retur.

Pretul unei calatorii

Incepand cu suma de 100 de EURO, si tu poti ajunge in Italia, chiar saptamana aceasta! Ai posibilitatea de a achita biletul prin transfer bancar dar si la urcarea in autocar, fie in EURO, fie in RON la cursul BNR al zilei respective. Plata in avans se face doar pentru grupurile mari.

Cumparare Bilete

Luni

Joi

Vineri

Sambata

Duminica

Programul turului

Avem multi clienti si, pentru satisfactia voastra, iti punem la dispozitie serviciile noastre de mai multe ori pe saptamana. Tie nu-ti ramane decat sa iti rezervi biletul si sa-ti faci bagajul.

Programul returului

La aceleasi preturi de exceptie, iti asiguram si curse cu care sa ajungi acasa. Ba chiar, aveti parte de reduceri la achizitionarea biletelor tur-retur Romania Italia. Rezerva-ti un bilet acum!

Miercuri

Sambata

Duminica

Rezervari bilete – Transport persoane Romania Italia

Pentru a rezerva un bilet, trebuie doar sa ne contactezi operatorii telefonici. O poti face fie prin intermediul formularului de la sfarsitul paginii, fie folosind numarul de telefon (+40) 0743 304 105, prin apel telefonic sau Whatsapp, fie trimitand un mail catre adresa noastra safe.travel20@gmail.com. Dupa acest pas, iti vor fi comunicate detaliile urmatoarelor curse si tu trebuie doar sa o alegi cea mai potrivita tie. In ziua precedenta plecarii, vei fi apelat de catre soferul cursei tale si ti se vor aduce la cunostinta ultimele informatii privitoare la ora si locatia exacte a plecarii.

Transport Persoane Romania Italia – direct la adresa!

Transportam in toate orasele mari din Italia dar si majoritatea celor mici ca importanta, la cererea ta. Asadar, chiar daca destinatia ta nu apare in lista de mai jos, nu-ti fie frica sa ne contactezi. Noi vrem sa te ajutam! Este foarte probabil sa acoperim si zona cautata de tine. Apeleaza la noi, apeleaza cu incredere!

Contacteaza-ne

Telefon :

(+40) 0743 304 105