(+40) 0743 304 105 safe.travel20@gmail.com

Transport Persoane Romania York

SAFE TRAVEL iti ofera servicii de transport persoane Romania York la preturi de neegalat si in conditii de cea mai inalta calitate. Transport in York , direct la adresa.

Avantajele serviciilor de Transport Persoane Romania York

Transport la adresa

Efectuam transport de persoane Romania York , direct la adresa , totul la un pret avantajos .

Conditii excelente

Autovehiculele noi si modernizate pe toate rutele , inclusiv Romania York .

45kg gratuite

La rezervarea unui bilet primesti 45 de kg , la bagajul de mana , incluse in pret . Se aplica si pentru mai multe persoane .

Wi-fi gratuit

Ai acces gratuit la internet pe durata calatoriei. Ramai conectat cu familia si prietenii.

O masa calda la alegere

Iti oferim o masa calda , la alegere , pe traseu indiferent de cursa aleasa .

Reduceri

Oferim reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane , copiilor sub 5 ani si curselor tur-retur .

Compania SAFE TRAVEL se angajeaza sa iti asigure bilete ieftine de autocar si autobuz catre destinatia din York dorita.

Ne specializam in transportul de persoane Romania York , direct la adresa, dar oferim si servicii de transport colete Romania York si transport pe platforma, pentru autovehicule sau alte echipamente voluminoase.

Siguranta pe care ti-o oferim provine din experienta si profesionalismul personalului nostru, capatate in urma unei lungi noastre perioade de activitate in acest domeniu.

Compania noastra iti ofera bilete de autocar pentru curse in York la preturi inegalabile .

Pretul unei calatorii se situeaza intre 100 si 120 LIRE , in functie de distanta parcursa si accesibilitatea adresei la care te ducem , o cursa intre autogari fiind , cu siguranta ,  mai ieftina .

In pret ai inclus bagajul de cala de pana la 50 de kilograme , astfel ca nu trebuie sa iti faci griji de cheltuieli suplimentare .

Plata o vei face la urcarea in autocar , fie in LIRE , fie in RON la cursul BNR al zilei respective .

Transport Persoane Romania York

Desi ne mandrim cu promptitudinea noastra , durata aproximativa a unei curse este de 2 zile .

Destul de mult , nu-i asa ? Tocmai pentru a-ti oferi o calatorie fara probleme , toate autocarele si microbuzele noastre sunt modernizate . Imediat dupa achizitie , acestea trec printr-o serie de modificari , totul pentru a-ti spori confortul si a-ti intrece toate asteptarile .

Safe Travel – Transport persoane Romania York – direct la adresa!

Alege compania noastra si noi iti vom oferi servicii complete de transport persoane Romania York, la cele mai bune preturi . Iti asiguram si curse tip retur York – Romania, la aceleasi preturi si conditii extraordinare.

In lista de mai jos apar toate judetele din Romania. Alege judetul in care locuiesti si apasa pe el pentru detalii mai exacte despre cursa pe care o vei rezerva spre York.

Bagaj gratuit la rezervarea unui curse Romania – York

Rezerva-ti un bilet pentru orice cursa Romania – York oferita de catre compania noastra de transport in strainatate si noi iti vom oferi gratuit 45 kg la bagajul de cala. Daca alte firme care iti pot asigura servicii de transport persoane Romania – York nu iti ofera bagajul de cala la preturi aproape de 0, noi iti permitem sa iti iei cu tine un bagaj de pana in 45 de kilograme pe gratis!

Rezervari bilete – Transport persoane Romania York

Pentru a rezerva un bilet de autocar pe una din cursele Romania – York contacteaza-ne operatorii telefonici. O poti face fie prin intermediul formularului de la sfarsitul paginii de care il vei completa cu numele tau complet, mesajul prin care te transmiti intrebarea/problema ta si mai ales numarul de telefon la care te vom contacta imediat ce ni se va elibera programul, fie sunand la numarul de telefon 0743 304 105, astfel nu va trebui sa astepti raspunsul nostru, pentru a vorbi cu unul din operatori.

Vrei sa trimiti un colet in York ?

Daca asta iti doresti , apeleaza la serviciile noastre de coletarie Romania – York. Coletele de pana in 20 KG au pretul stabilit la 30 LIRE iar cele care depasesc aceasta greutate vor fi taxate cu 1,5 LIRE per KILOGRAM. Apasa pe butonul de mai jos pentru a ajunge pe o pagina de pe care vei putea afla toate detaliile necesare livrarii unui colet.

Coletarie Romania Anglia

Contacteaza-ne

Sediu

Pascani , Cod Postal 705200
Complex Comercial , Strada Garii

 

Telefon

(+40) 0743 304 105

Open chat